Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Restaurant East

Restaurant East is niet de Chinees om de hoek. Sterker nog, het is comfortabel zitten in Restaurant East, met een professionele bediening. Onze gerechten zijn van hoge kwaliteit en zullen met alle vriendelijkheid worden verzorgd. wij hebben kennis van zaken en vertellen u graag meer over onze gerechten en de achtergrond daarvan.

De Cantoneese keuken staat voor versheid en gerechten waar de oorspronkelijke smaak de boventoon voert. Wij bereiden al onze gerechten met zorg en aandacht. 

Die zelfde aandacht hebben wij voor onze gasten. Bij aankomst in Restaurant East wordt u direct opgevangen door onze gastvrouw of -heer. Wij zorgen dat u gegarandeerd een heerlijke avond heeft!

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren