Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Menukaart

Graag wil onze Chefkok, Yuen Tat Cheung, u verrassen door een speciaal menu voor u samen te stellen. Rekening houdend met uw persoonlijke voorkeur en wensen laat hij u  graag kennis maken met zijn Kantonese specialiteiten.

Kanton is een provincie in zuid China, die eerder bekend is van de miljoenensteden Guangzhou, Shenzhen en Hong Kong.

2 gangen menu € 30,- per persoon
3 gangen menu € 35,- per persoon
4 gangen menu € 45,- per persoon
5 gangen menu € 55,- per persoon

Vanaf 2 personen - incl. Chow Fan, Chow Mien of Mai Fan, excl. dessert)

Peking eend menu

Een authentiek menu op basis van de inmiddels wereldberoemde Peking eend. Van in de speciale ovale oven bereid eend, wordt het menu samengesteld uit voorgerecht, soep, drie tussengerechten en hoofdgerecht. Tijdens deze culinaire belevenis wordt een bijbehorende potje Chinese thee geschonken

6 gangen menu € 60,- per persoon

(vanaf 2 personen – incl. Chow Fan, Chow Mien of Mai Fan, excl. dessert)

Voorgerechten

KWA TONG – Chinese groentesoep met vlees €  6,50
WANTON TONG – gevulde kip flensjes in bouillon €  6,50
SUN LAK TONG – pittig-zure Szechuan soep €  6,50
CHUN KEUN – Kantonese lenterolletjes €  6,50
SAN CHOW BOW – gevulde ijsbergsla met fijne groenten en eendenvlees €  9,50
YUEN PAH – lamsrackjes, pittig en pikant (2 stuks) €  9,50
TAI CHI – verse gestoomde of gebakken coquilles (4 stuks) € 12,50
DIM SUM – combinatie van gestoomde en gefrituurde Chinese hapjes € 12,50
AP PEE – Peking eend flensjes (3 stuks) € 12,50
NGAU YUK SIE – ossenhaasreepjes krokant, pittig en zoet € 12,50
TAI HA – drie grote gamba's met tomatensaus € 12,50

Vegetarische gerechten

BOEDDHA’S DREAM – combinatie van groenten, tofu en glasnoodles € 15,00
TAUFOE POO – tofu en groenten geserveerd in een stoofpotje € 15,00
SIE TJOY – roergebakken seizoensgroenten € 15,00
CHEF'S SIE TJOY – groente gerecht van de chef-kok € 15,00

Diversen

KAI CHOW MIEN – Chinese eier-bami met kip € 15,00
MIHOEN SINGAPORE – met vlees, garnalen en kerrie € 15,00
YUEN CHOW FAN – gebakken rijst met Cha Sieuw, garnalen en groenten € 15,00

Seafood gerechten

LONG HA * – dagverse kreeft (600 gram) bereid met gember, lente ui en knoflook dagprijs
TARBOT * – hele tarbot (1000 gram-2000 gram) gestoomd met soja saus dagprijs
SIE TJOY YU – tongfilet met Chinese groenten € 21,50
CHIU YIM YU – gesauteerde tongfilet met vijf hemelse kruiden € 23,50
SAN KWAT – tongfilet met krab in een pikante, romige garnalensaus € 23,50
YU HEUNG HA – grote garnalen met kruidige Yu Heung saus € 23,50
YIN YANG HA – gamba's met twee constaterende sauzen (6 stuks) € 25,00
SUN YONG HA – grote garnalen (nr. 1) op Ti-Pan met knoflook saus (5 stuks) € 25,00
CHAO SAM SIN – combinatie van tong, garnalen, krab en fijne groenten € 25,00

Gevogelge gerechten

TAUSIE KAI – kipfilet met zwarte bonensaus € 17,50
BO LO KAI – gevulde ananas met kipfilet in zoetzure saus € 17,50
YU HEUNG KAI – kipfilet in saus van gember, knoflook, sambal en lenteuitjes € 17,50
SIE TJOY KAI – kipfilet met Chinese groenten (optioneel: cashewnoten) € 17,50
TAI AP PEE – Peking eend flensjes met groenten en hoisin saus (6 stuks) € 21,50
SIEUW AP – de beroemde Peking eend met apart hoisin/pruimen saus € 21,50
DONG KOE AP – krokante Peking eend met shi-take paddestoelen € 23,50
YULO AP – gemarineerde eend met pittige vis saus € 23,50
BO LO AP – gevulde ananas met eendenvlees in zoetzure saus € 23,50

Vleesgerechten

CHA SIEUW – Kantonese babi panggang met honing of pittig saus € 17,50
CHONG SIK YUK – varkenshaas met zoetzure saus € 17,50
GONG BO YUK – varkenshaas met vurige saus van Szechuan peper € 17,50
TAUSIE NGAU – ossenhaas met zwarte bonen saus € 21,50
HAK CHIEW NGAU – ossenhaas met zwarte pepersaus € 21,50
SIE TJOY NGAU – ossenhaas met seizoensgroenten € 21,50
KEUNG CHONG NGAU – ossenhaas met gember saus en lenteuitjes € 21,50
YU LOO YUEN PAH – lamsracks met pitige vissaus € 21,50
YUEN PAH – lamsracks, pittig en pikant (5 stuks) € 21,50

Kindermenu

KANTONESE – samenstelling naar keuze van vlees/gevogelte gerecht met nasi/bami, incl. een kinderijsje € 15,00
ORIENTAAL – nasi/bami met mini lumpia, kip en groenten, incl. een kinderijsje €  9,50
MOLEN – patat met frikandel en appelmoes, incl. een kinderijsje €  9,50


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met witte rijst. Chow Fan / Chow Mien / Fai Fan i.p.v. witte rijst € 3,- supplement per persoon

* één werkdag van te voren bestellen

Bestellen of reserveren?

Neem contact op

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren